SoftwareNerds.dk

Bliv Norton reseller og forhandler

Tilbyd Norton Security til dine kunder og tjen ekstra på at sælge ét af de mest populære antivirusprogrammer i verden.


Hvorfor sælge Norton?

Norton Security, udviklet af Symantec, er ét af de meste populære sikkerhedsprodukter i Skandinavien til private computerbrugere. I 2018 var der over 2 millioner Norton-brugere i Skandinavien som skulle forny deres produkt. Få del i disse fornyelser ved at tilbyde Norton Security til dine nuværende, og nye, kunder.

Vi kan tilbyde dig nogle af de meste konkurrencedygtige priser på Norton Security, så du kan sælge videre til dine kunder med høj fortjeneste. Som forhandler hos SoftwareNerds.dk kan du købe Norton Security softwareprodukter på hvilket som helst tidspunkt på dagen og netop det antal som du har behov for. Din bestilling bliver leveret til din e-mail indenfor 5-10 minutter.


Dine fordele som forhandler/reseller

- Gratis at være forhandler hos os
- Altid lave priser på Norton produkter
- Ingen minimumskøb
- Leveres på din e-mail indenfor 5-10 minutter
- Altid mængderabat på større ordrer


Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt at komme i gang. Du skal blot udfylde vores oprettelsesformular via dette link. Husk at få alle felterne udfyldt og hvis du ikke driver en dansk virksomhed, så kan du handle momsfrit med SoftwareNerds.dk.


Hvilke produkter får jeg adgang til?

Du får adgang til alle vores Norton Antivirus og Norton Security softwareprodukter. Du kan se en oversigt via dette link.

Du får også adgang til softwareprodukter fra de andre producenter som er i vores shop. Det drejer sig bla. om Microsoft, Adobe, BullGuard, Kaspersky, Avast, Bitdefender og mange flere.


Spørgsmål og rådgivning

Hvis du har spørgsmål til vores Norton softwareprodukter eller andre softwareprodukter, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Det samme gælder, hvis du har behov for rådgivning til salg eller brug af et specifikt softwareprodukt. Vi har forhandlet software i 6 år og har stor erfaring med alle produkterne i vores portefølje.


Din sikkerhed for kvalitet

SoftwarNerds.dk er autoriseret forhandler af serien af Norton antivirus- og sikkerhedsprogrammer i Skandinavien. Du og din slutkunde har altid gratis adgang til kunde- og teknisk support hos Symantec. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os først. Vi står klar til at hjælpe med alle henvendelser.