SoftwareNerds.dk
Regular price: 323.7500 DKK 323.75 In stock! Order now!

Windows 10 / 7 Professional


Dette produkt er en licensnøgle som enten kan installere styresystemet "Windows 7 Professional" eller "Windows 10 Professional" alt efter hvad dit behov er - både 32-bit og 64-bit understøttes.


Rent teknisk, er der tale om en licensnøgle/licensering som gør det muligt for brugeren at vælge hvilken type styresystem som ønskes installeret - enten den tidligere Windows 7 Professional eller den nyeste version Windows 10 Professional.

Fordelen ved denne licensnøgle er, at du f.eks kan starte med at installere Windows 7 Professional på din computer og ved en senere lejlighed bruge samme licensnøgle til at foretage en nyinstallation af Windows 10 Professional på samme computer (vær opmærksom på, at licensnøglen er OEM og den kun kan anvendes til geninstallation på samme computer).

Bemærk, at dette softwareprodukt ikke kan anvendes til en opgradering og forudsætter, at der gennemføres en nyinstallation af det pågældende styresystem, hvor licensnøglen skal benyttes under installationen. Hvis du har behov for at opgradere eller aktivere en installation, så skal du bruge denne udgave af Windows 10 Professional.


Specifikationer

Produkttype: Elektronisk Software Download
Licensomfang:  1 PC
Styresystem: Windows
Licensperiode: Livslang
Sprog: Dansk og andre internationale sprog


Levering direkte til din e-mail

Log ind for at se prisen

Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: Microsoft

Antal licenser: 1 PC

Varighed: ubegrænset levetid